Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Online Masterclass: De kracht van je hooggevoeligheid

Ben je hooggevoelig en voel je vaak heel veel aan? Neem je veel over van je omgeving en heb je hier regelmatig last van? Ben je vaak overprikkeld en verlang je naar meer balans? Vind je het vaak lastig om te gaan met intense emoties en alles wat je sterk voelt? 

Hooggevoeligheid kan je kracht zijn, maar als je nooit hebt geleerd hoe je hiermee om kan gaan dan voelt het eerder als een klacht. Hoe kan je nou van je hooggevoeligheid je kracht maken? Dat kan je ontdekken tijdens de zomerweek de kracht van je hooggevoeligheid in Frankrijk. 

Veel mensen hebben interesse in de zomerweek, maar vinden het toch wel erg spannend om dit avontuur aan te gaan. Daarom heb ik besloten om er een masterclass over te geven. 

Tijdens de gratis online masterclass de kracht van je hooggevoeligheid ga ik het hebben over:
  • Hoe je van je hooggevoeligheid jouw kracht kan maken
  • Hoe je gevoeligheid jou juist kan helpen in je leven
  • Wat je kan doen tegen overprikkeling
  • Wat je kan leren tijdens de zomerweek
  • Wat we gaan doen tijdens de zomerweek
Ook beantwoord ik vragen over je reis en verblijf in Frankrijk. Wil jij meer weten over de kracht van je hooggevoeligheid? Wil je meer weten over de zomerweek de kracht van je hooggevoeigheid in Frankrijk? Voel je dat het tijd is om van jouw hooggevoeligheid je kracht te maken?
​​​​​​​
Meld je dan aan voor de gratis online masterclass! 

Heb je nog vragen of wil je meer over me weten dan nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn website www.withjoy.nl!
Presentatie door Jolanda Hoogkamer

Mijn naam is Jolanda Hoogkamer en ik ben intuitief coach en trainer voor hooggevoelige mannen en vrouwen. Ik wil jou inspireren om het beste uit jezelf te halen, zodat je stap voor stap werkt aan een leuk leven, waar jij echt gelukkig van wordt! Je gaat je hooggevoeligheid niet langer als last ervaren, maar juist blij zijn met alle kwaliteiten die het je geeft.

Duizenden mensen deden mee aan mijn challenges, dowloaden mijn meditaties, doen een online training of volgen mijn workshops. Ben jij hooggevoelig en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Ik help je graag! 

Deel dit webinar op social media