Masterclass: Hooggevoeligheid en je zesde zintuig

Schrijf je nu in!

Jouw gegevens

Kies je tijdstip

dinsdag
21
november
10:00 CET
AANMELDING BEVESTIGEN

Online Masterclass: Hooggevoeligheid en je zesde zintuig

Ben je hooggevoelig en voel je vaak heel veel aan? Of heb je ingevingen en dromen die je niet kan verklaren maar die je wel hebt? Als je hooggevoelig bent dan ben je intuitief sterk ontwikkeld. Je intuitie is je zesde zintuig. Wat is dat nou precies je zesde zintuig? En wat kan je er allemaal mee?

Tijdens de gratis online masterclass hooggevoeligheid en je zesde zintuig ga ik het hebben over:
  • Wat je zesde zintuig precies is
  • Hoe je zesde zintuig je kan helpen om te gaan met je hooggevoeligheid
  • Hoe jij je intuitie kan ontwikkelen
  • Heldervoelen, helderweten en helderzien
  • Hoe normaal paranormaal is
Wil jij meer weten over je intuitie? Voel je dat het tijd is om hiermee aan de slag te gaan? Meld je dan aan voor de gratis online masterclass! 
Heb je nog vragen of wil je meer over me weten dan nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn website www.withjoy.nl!
Presentatie door Jolanda Hoogkamer

Mijn naam is Jolanda Hoogkamer en ik ben intuitief coach en trainer voor hooggevoelige mannen en vrouwen. Ik wil jou inspireren om het beste uit jezelf te halen, zodat je stap voor stap werkt aan een leuk leven, waar jij echt gelukkig van wordt! Je gaat je hooggevoeligheid niet langer als last ervaren, maar juist blij zijn met alle kwaliteiten die het je geeft.

Duizenden mensen deden mee aan mijn challenges, dowloaden mijn meditaties, doen een online training of volgen mijn workshops. Ben jij hooggevoelig en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Ik help je graag! 

Deel dit webinar op social media